WHAT'S NEW?
Loading...

SNİPER 3D ASSASSİN V1.7 MOD APK – PARA HİLELİ




Sniper 3D Assassin v1.7 PARA HİLELİ APK, günün ilk konusu olarak sunacağım yapımcılığını Fun Games For Free stüdyosunun üstlendiği keskin nişancılık oyunlarını sevenler yakından takip ettiği popüler bir oyundur. Sniper 3D Assassin içinde yaşanan maddi sıkıntılardan dolayı MOD APK yani sınırsız para hileli ve sınırsız elmas hileli olarak sunmak istiyorum bu sayede dilediğiniz silahı satın alabilir istediğiniz kadar geliştirebilirsiniz. Amacınız kontrol ettiğiniz karakter ile sizden istenilen görevler doğrultusunda düşmanlarınızı öldürerek bir sonraki bölüme geçmektir. Sniper 3D Assassin v1.7 sürümünde yeni bölümler eklenmiş olup güçlü silahlar geliştirilmiştir. Grafikleri 3D olup ses kalitesi iyi seviyededir. Kontroller sensör ve dokunmatik yoluyla sağlanmaktadır. Sniper 3D Assassin: Ücretsiz Play Store’da 1.380.000’den fazla indirilmiştir.

 Apk Olarak İndirmek İçin Aşağıdaki Butona Tıklayınız !





KURULUMU

Sniper 3D Assassin v1.7 SD DATA dosyamızı indirip rardan çıkaralım “com.fungames.sniper3d” ve android/obb klasörüne atalım.
Sniper 3D Assassin v1.7 MOD APK dosyamızı indirip kuralım ve oyuna giriş yapalım.
Sniper 3D Assassin v1.7 para hile apk : oyuna giriş yapın ilk bölümün ardından paranıza bakmanız yeterlidir.
Sniper 3D Assassin v1.7 elmas hile apk : oyuna giriş yapın ilk bölümün ardından elmas miktarınıza bakmanız yeterlidir.
UYARI : oyunun kurulumunu tamamen yapmalısınız. SD DATA dosyasını konu içinden indirmeniz gerekiyor aksi halde oyun açılmayabilir.





0 yorum:

Yorum Gönder